За мен

Казвам се Елена Тодорова- майка, съпруга, дъщеря.

В професионално отношение винаги съм се интересувала от „Каузата на детето“, различните форми за психологическа подкрепа и терапевтични интервенции. Практикувам като детски психолог, сертифициран консултант по сън и ранна детска интервенция.

Последните 20 години работя в най-добрите организации за терапия и грижа на бебета и малки деца във Варна. Моят професионален опит се формира в институция за деца, които биваха изоставяни поради недоносеност, генетични синдроми или малформации. Част от тези истории оставиха печат върху мен и ми помогнаха да развия вяра, надежда и умения за психологическа подкрепа в най-ранната възраст.
След едно дългоочаквано майчинство, минах от страната на родителите и до днес активно консултирам семейства на деца със забавяне в развитието. Част от практиката ми е насочена към родители и деца с недоносеност, генетични, аутистични или неврологични състояния. Заедно с колеги от Карин дом, развиваме системата по ранна детска интервенция във Варна и България, като една модерна, ефективна и работеща форма за подкрепа.

Аз вярвам в силата на семейството за преодоляване на предизвикателствата, с дозирана помощ от специалисти и в точния момент!

Мога да подкрепя Вас и Вашето дете в моменти на трудност или просто, за да чуете професионална гледна точка.

Как

За мен

Ели Тодорова

Детски психолог & Kонсултант по сън

Сертификати